Tel: 064 80 32 379

PROFESIONALNA IZRADA SAJTOVA

WEB DIZAJN PRILAGODLJIV SVIM UREĐAJIMA


U koliko ste zainteresovani za izradu novih ili održavanje postojećih internet staranica kotaktirajte nas i zajedno sa Vama, u odnosu na Vaše zahteve ćemo naći najbolje rešenje – na obostrano zadovoljstvo !

Reklamirajte se sa stilom, obavestite svoje saradnike i sve ostale na najbolji način o tome čime se bavite i koliko ste poslovni.

ZA VAS IZRADJUJEMO UNIKATNE SAJTOVE ORIGINALNOG DIZAJNA ČIJI JE IZGLED U ISTO VREME PRILAGODLJIV SVAKOJ VELIČNI EKRANA BILO KOG MODELA VAŠEG TELEFONA, RAČUNARA, TABLET UREDJAJA, LAPTOPA. . !

NE PEPRAVLJAMO TUDJE – GOTOVE TEME (“TEMPLEJTE”), VEĆ SVAKI SAJT DIZAJNIRAMO I PROGRAMIRAMO OD POČETKA.

Responsive Design

 

NA BESPLATNOJ PRIVREMENOJ INTERNET ADRESI KOJU SMO REZERVISALI ZA VAS PRATITE KREIRANJE VAŠEG SAJTA I U TOKU NJEGOVOG RAZVOJA DAJTE SUGESTIJE I PRIMEDBE ! !

Posle dogovora o tome šta Vaš sajt treba da sadrži i kako želite da izgleda, pristupamo njegovoj izradi. Od tog trenutka pa na dalje na našoj besplatnoj privremenoj internet adresi možete pratiti njegov razvoj davati sugestije, postavljati pitanja i konsultovati se sa nama oko detalja i slično..


SEO OPTIMIZACIJA

SEO – Optimizacija pretrage vašeg sajta na Google pretraživaču

Budite među prvima na Google pretragama – po vašim ključnim rečima. U najkraćem mogućem roku za vas i vaš sajt po ključnim rečima koje vi izaberete radimo optimizaciju pretrage vašeg sajta za google pretraživač.

Pročitaj više

SEO optimizacija veb sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization) je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo.

Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju. Optimizovanje veb sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML kodiranje koje dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja vezano za specifične ključne reči, i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja veb sajta od strane pretraživača.

Akronim SEO može takođe da predstavlja ljude koji obavljaju optimizovanje veb sajtova za pretragu. To je termin prihvaćen u konsultantskoj delatnosti za stručnjake koji izvode optimizovanje veb projekata u korist klijenta. Ovaj profil stručnjaka može ponuditi optimizaciju kao posebnu uslugu ili kao deo veće marketing kampanje. Da bi postigao efekat SEO može zahtevati izmene HTML koda stranice, takođe može biti inkorporiran u veb dizajn i razvoj stranice. Termin „prilagođen pretraživačima“ (engl. search engine friendly) može se odnositi na dizajn veb sajta, menije, sisteme ažuriranja sadržaja (CMS) ili internet prodavnice koje se mogu lako optimizovati.

Za SEO možemo dalje reći da je to način na koji možemo prilagoditi sadržaj stranica prilikom izrade neke veb prezentacije. Takođe, treba izvršiti prilagođavanje unutrašnje i spoljašnje strukture linkova, kako bi botovima pretraživača bile dostupnije i lakše za dalje indeksiranje. Botovi pretraživača se koriste da pregledaju mnoštvo internet strana u veoma kratkom vremenu i da ih kategorišu. Veb stranica je indeksirana od strane pretraživača, Google, Yahoo, Bing ili neki drugi, kada je pregledana i kada joj je dodeljena odgovarajuća pozicija u rezultatima pretrage.

Umetnost i nauka razumevanja kako funkcioniše internet pretraživač predstavljaju srž razumevanja procesa optimizacije, zbog toga što SEO često nudi bolja rešenja od ostalih formi internet marketinga.

Posle najnovijih promena na Google-ovom algoritmu za 2011, tzv. engl. Panda update, SEO usluga podrazumeva nešto širu listu poslova i aktivnosti, zbog težnje za izgradnjom što raznovrsnijeg link profila klijenata.

Aktivnosti vezane za SEO možemo podeliti u dve osnovne kategorije: onpage i offpage optimizaciju.

Onpage SEO podrazumeva:

poređenje ključnih reči u odnosu na konkurenciju i njihovu dalju analizu u vidu detaljnih izveštaja
optimizaciju meta tagova (title, description)
sređivanje tagova u sadržaju (alt, title, naslovi linkova)
optimizaciju naslova i podnaslova (H1-H6)
kreiranje robots.txt fajla
kreiranje, registracija i obnova sitemap.xml
popravljanje unutrašnje strukture linkova
analizu dupliranog sadržaja
kreiranje 404 stranice i 301 redirect po potrebi
Offpage SEO je vezana za izgradnju veoma raznovrsnog i kompletnog link profila, odnosno za proces proces optimizacije sajta van njegovih stranica.


PRIMERI

Tu smo za vas od izrade svakog detalja sajta do njegovog postavljanja na novu – ili vašu postojeću internet adresu (domen) uključijući i usluge skladištenja podataka koje Vaš sajt sadrži (hostinga), po sistemu: ključ u ruke !

SAJT NA KOME SE NALAZITE JE JEDAN OD NAŠIH MNOGOBROJNIH PRIMERA !

POGLEDAJTE JOŠ NEKE OD PRIMERA NAŠIH SAJTOVA:

 

EXIT ADVENTURE

logo_eu
Projekat za Exit Adventure u saradnji sa Evropskom Unijom.

 

ARTIST MILAN KEŠELJ

Potpis

 

PICERIJA I RESTORAN – NOVI SAD

logo2
Pizzeria i restoran – Novi Sad

 

SALON KUPATILA

logo-dileri
Salon kupatila H2O Novi Sad – Najveći salon kupatila u regionu.

www.Gatex.rs

www.IBRservis.com


ODRŽAVANJE VAŠEG SAJTA:

Angažujte nas kako bi Vaš sajt uvek besprekorno funkcionisao i redovno bio osvežen novim podacima na pravi način. Neke od stvari koje podrazumevaju održavanje su:

– delimična ili potpuna izmena postojeceg izgleda bilo koje stranice vašeg sajta.

– ažuriranje plugin-ova i drugog kontesta, čišćenje “keš sadržaja” (optimizacija koja se odražava na brzinu odziva odnosno smanjenje vremena koje je potrebno da bi otvorili sadržaj internet stranice).

– crtanje – dizajn i postavljanje novih slajdova i galerija.

– ažuriranje teksta.

– ostalo.


IZDVAJAMO:

Animacije kao detalji ili glavni elementi dizajna vaše internet stranice – pogledajte primer na OVOM LINKU

 

web dizajn novi sad, web dizajn