archipunct logo


Tel: 064 80 32 379

ANIMACIJE

PREZENTACIJA ZA SAJAM NAUTIKE

Ova animacija je deo projekta namenjenog za prikazivanje na australijskom sajmu nautike u Pertu. Svi elementi na njoj su detaljno modelovani odnosno nastali iz mašinskih crteža na kojima sam i sam radio.

Pročitaj više →

PREZENTACIJA URBANISTIČKE STUDIJE

Master rad pod nazivom “Urbanistička studija revitalizacije centralnog područja Sremskih Karlovaca” je usredsređen na prilagođavanje, projektovanje i oblikovanje odgovarajućih prostornih celina centralne zone grada, njihovih namena, funkcija, takođe se bavi međusobnim odnosima istih i njihovom uklapanju u celokupni urbani kontekst. Studija se bavi i time da pojedinim celinama vrati urbani integritet i doprinese poboljšanju i razvoju centralne zone. Ova animacija je deo prezentacije mog arhitektonskog master rada.

Pročitaj više →

PREZENTACIJA JEDNOG ENTERIJERA

Ova animacija predstavlja deo projekta jednog enterijera – malog radijskog studija. Kao takav trebalo je da sadrži nekoliko osnovnih elemenata. Jedan od njih su paneli za absorpciju zvuka – koji su ujedno i funkcionalni elementi i elementi likovnog oblikovanja ovog prostora.

Pročitaj više →

POZADINSKE ANIMACIJE

Primer ideje – da se ovakvi elementi pojave u pozadini Vašeg sajta ili u okvirima sličnih dizajnerskih tema. Ovakve i slične originalne animacije, mogu dizajnirati po Vašoj želji!

Pročitaj više →