PREZENTACIJA ZA SAJAM NAUTIKE

play-sharp-fillOva animacija je deo projekta namenjenog za prikazivanje na australijskom sajmu nautike u Pertu. Svi elementi na njoj su detaljno modelovani odnosno nastali iz mašinskih crteža na kojima sam i sam radio.

PREZENTACIJA URBANISTIČKE STUDIJE

play-sharp-fillMaster rad pod nazivom "Urbanistička studija revitalizacije centralnog područja Sremskih Karlovaca" je usredsređen na prilagođavanje, projektovanje i oblikovanje odgovarajućih prostornih celina centralne zone grada, njihovih namena, funkcija, takođe se bavi međusobnim odnosima istih i njihovom uklapanju u celokupni urbani kontekst. Studija se bavi i time da pojedinim celinama vrati urbani integritet i doprinese poboljšanju i razvoju centralne zone. Ova animacija je deo prezentacije mog arhitektonskog master rada.

PREZENTACIJA JEDNOG ENTERIJERA

play-sharp-fill


Ova animacija predstavlja deo projekta jednog enterijera - malog radijskog studija. Kao takav trebalo je da sadrži nekoliko osnovnih elemenata. Jedan od njih su paneli za absorpciju zvuka - koji su ujedno i funkcionalni elementi i elementi likovnog oblikovanja ovog prostora.

POZADINSKE ANIMACIJE

play-sharp-fillPrimer ideje - da se ovakvi elementi pojave u pozadini Vašeg sajta ili u okvirima sličnih dizajnerskih tema. Ovakve i slične originalne animacije, mogu dizajnirati po Vašoj želji!


Scroll to Top