ENTERIJERI

Dozvolite da zajedno stvorimo savršen enterijer za vaš dom, kafić, restoran ili poslovni prostor. Konceptualna rešenja, dizajn, detaljno razrađeni projekti sa prezentacijama na vrhunskom nivou. Zakažite konsultacije za Vaš dizajn enterijera i sa zadovoljstvom ćemo Vam dati savete i predloge rešenja u skladu sa vašim željama.

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG KAFIĆA, KLUBA, UGOSTITELJSIH OBJEKATA I ADAPTACIJE ISTIH

Dizajn lokala

Projekti koji nastaju u saradnji sa klijentima a proizilaze iz odnosa njihovih mogućnosti i želja sa umećem arhitekte – dizajnera da iste materijalizuje u formu koja će UVEK da izgleda ORIGINALNO, I efektno BEZ OBZIRA NA BUDŽET. iako je postojeće stanje prostornih celina – delova objekta za koji treba dizajnirati enterijer u ne zahvalnom stanju u smislu pozicije njegovih elemenata i njihovim lošim odnosima ( loš raspored ulaza, prozora, zidova, osnovnog mobilijara i tako dalje) uvek je moguće dati dobro rešenje i postići originalni dizajn enterijera i njegovog okruženja. potrebno je detaljno sagledavanje i analiza postojećeg stanja koje se maksimalno usklađuje sa željama i potrebama investitora čak i u domenu fleksibilnosti u smislu proširenja i nadogradnje bez da se tada pokvari osnovna forma i osmišljeni dizajn. 

NOVA USLUGA U NAŠEM STUDIJU

ŠTAMPA NA CANVAS PLATNU

Uz našu pomoć izaberite prelepu dekoraciju za svoj enterijer. Na slikarskom platnu ćemo za Vas odštampati fotografije ili drugi grafički materijal bilo kog formata i postaviti na blind ramove.

Štampa velikih formata na kanvas platnu

Projekti enterijera za poslovne prostore, modne, foto studje… Kao inspiraciju sa sobom nose svoju funkciju – namenu u osnovi. Svaki detalj enterijera namenskih prostora diktira formu i finalni izgled svakog od njih. Pažljivim izborom materijala kreirane forme i funkcije svakog od njih dajemo na značaju finalnom kvalitetu – izgledu čitavog rostora kao takvog.

Dizajn i 3D kupatila

Budite sigurni da znate kako će vaše ideje izgledati pre nego što se projekat izvede!

Projekti enterijera za kupatila mogu biti u potpunosti naša kreacija ili samo 3d prezentacija vaših ideja kojićemo na obostrano zadovoljstvo razraditi do sitnih detalja i postići rezultat sa kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni a posle i maksimalno uživati u izvedenom prostoru.

Naši dragi saradnici kod kojih možete naručiti sve za vaše kupatilo!
h2o

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA KAO I ADAPTACIJE ISTIH

Kao i u celokupnom arhitektonskom delu, tako i u njegovim pojedinačnim celinama kao što je enterijer svaki element mora da proizilazi iz konteksta kome treba da pripadne i u isto vreme da taj kontekst čini onakvim kakav jeste. Drugim rečima: počev od dizajna na novou predmeta preko nivoa arhitektonsKih prostora, predmeti kao detalji i prostorni nivoi moraju da se prožimaju jedni kroz druge, u isto vreme da naglašavaju pojedine celine a da te celine budu skadni elementi sveukupne arhitektonske forme i izraza. dvojnost elemenata je takođe jedan od stotinu znalačkih i važnih stvari koje je moguće koristiti i po kome može da se meri kvalitet i originalnost jednog arhitektonskog dizajna. u okviru dobro dizajniranih arhitektonskih prostora i elementi i celine su uvek spremni na transformaciju i nadogradnju ne kvareći neposredan odnos jedni sa drugim  niti sa svojom posrednom okolinom.

Dipl.Ing.Arh. –  Master DAČIĆ BORIS

dizajn kuhinja

Dizajn i različite tehnike prezentacija originalnog dizajna kuhinjskih elemenata, detalja ili čitave celine. Isti prostor sa različitim kombinacijama boja, materijala, dispozicija elemenata kako bi sagledali sva dobra rešenja i ideje i odlučili se da od svake dobre ideje stvorimo jednu – najbolju za vas u kojoj će sve savršeno funkcionisati i izgledati i u kojoj ćete zaista uživati.

proizvodnja plocastog namestaja

Proizvodnja nameštaja Novi Sad

Naši saradnici IBR Servis