ENTERIJERI

Dozvolite da zajedno stvorimo savršen enterijer za vaš dom, kafić, restoran ili poslovni prostor. Konceptualna rešenja, dizajn, detaljno razrađeni projekti sa prezentacijama na vrhunskom nivou. Zakažite konsultacije za Vaš dizajn enterijera i sa zadovoljstvom ćemo Vam dati savete i predloge rešenja u skladu sa vašim željama.

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG KAFIĆA, KLUBA, UGOSTITELJSIH OBJEKATA I ADAPTACIJE ISTIH

Dizajn lokala

Projekti koji nastaju u saradnji sa klijentima a proizilaze iz odnosa njihovih mogućnosti i želja sa umećem arhitekte – dizajnera da iste materijalizuje u formu koja će i ako klijent ima skromniji budžet da izgleda efektno i smisleno kao i kada su u pitanju projekti čiji su investitori spremni da ulože veliku količinu sredstava.

REKLAMIRAJTE SE NA NAŠOJ STRANICI

Ukoliko je Vaša usluga ili proizvod u vezi sa izradom ili dizajnom enterijera ovo je pravo mesto za Vašu reklamu!

 • Detaljnije

  Detaljnije :

  Dok Vaš potencijalni klijent gleda naše projekte iz oblasti dizajna i izrade enterijera i arhitekture, sugerišemo da vas direktno kontaktira putem banera sa linkom koji vodi ka vašem sajtu ili ka stranici koju možemo da izradimo samo za vas u okviru našeg sajta.

  ZAŠTO JE OVO POSEBNA I DRUGAČIJA REKLAMA ZA VAS !?
  Upravo zato što se stranica na kojoj vam nudimo reklamu direktno odnosi na oblasti vaših usluga, a koje su ispraćene našim originalnim i traženim projektima koji se odnose baš na Vašu delatnost!

  Imamo klijente koji su po našoj preporuci već koristili Vaše usluge ili kupovali Vaše proizvode.
  I ZATO ŠTO :
  Na pretragama u Google pretraživaču naš sajt se nalazi na prvoj stranici u samom vrhu za većinu pretraga po ključnim rečima iz oblasti projektovnja enterijera, dizajna enterijera, izvođenja enterijera, arhtekture i sličnih oblasti u vezi sa dizajnom i to nekoliko godina unazad. Takođe je i izuzetno posećen što možete videti u izveštajima – Google analitike za period od više godina.

  Naš sajt, sa stranicom ENTERIJERI, se pojavljuje među prva dva sajta na PRVOJ stranici Google pretaživača po kljucnim rečima:

  Enterijeri Novi Sad
  Uredjenje enterijera stana novi sad
  Uredjenje stana Novi Sad

  i sličnih kombinacija ključnih reči na zavidnim pozicijama na Google pretragama iz pomenutih oblasti.

NOVA USLUGA U NAŠEM STUDIJU

ŠTAMPA NA CANVAS PLATNU

Uz našu pomoć izaberite prelepu dekoraciju za svoj enterijer. Na slikarskom platnu ćemo za Vas odštampati fotografije ili drugi grafički materijal bilo kog formata i postaviti na blind ramove.

Štampa velikih formata na kanvas platnu

Projekti enterijera za poslovne prostore, modne, foto studje… Kao inspiraciju sa sobom nose svoju funkciju – namenu u osnovi. Svaki detalj enterijera namenskih prostora diktira formu i finalni izgled svakog od njih. Pažljivim izborom materijala kreirane forme i funkcije svakog od njih dajemo na značaju finalnom kvalitetu – izgledu čitavog rostora kao takvog.

Dizajn i 3D kupatila

Budite sigurni da znate kako će vaše ideje izgledati pre nego što se projekat izvede!

Projekti enterijera za kupatila mogu biti u potpunosti naša kreacija ili samo 3d prezentacija vaših ideja kojićemo na obostrano zadovoljstvo razraditi do sitnih detalja i postići rezultat sa kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni a posle i maksimalno uživati u izvedenom prostoru.

Naši dragi saradnici kod kojih možete naručiti sve za vaše kupatilo!
h2o

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA KAO I ADAPTACIJE ISTIH

Kao i u celokupnom arhitektonskom delu, tako i u njegovim pojedinačnim celinama kao što je enterijer svaki element mora da proizilazi iz konteksta o kom se radi i u isto vreme da taj kontekst čini onakvim kakav jeste. Drugim rečima elementi arhitektonsKog prostora moraju da se prožimaju jedni kroz druge , da naglašavaju pojedine celine a da te – skladne celine budu elementi sveukupne forme objekta…

Dipl.Ing.Arh. –  Master DAČIĆ BORIS

dizajn kuhinja

Dizajn i različite tehnike prezentacija originalnog dizajna kuhinjskih elemenata, detalja ili čitave celine. Isti prostor sa različitim kombinacijama boja, materijala, dispozicija elemenata kako bi sagledali sva dobra rešenja i ideje i odlučili se da od svake dobre ideje stvorimo jednu – najbolju za vas u kojoj će sve savršeno funkcionisati i izgledati i u kojoj ćete zaista uživati.

Naši saradnici IBR Servis