archipunct logo


Tel: 064 80 32 379

ENTERIJERI

Dozvolite da naši dizajneri stvore savršen enterijer za vaš dom ili poslovni prostor. Zakažite konsultacije za Vaš dizajn enterijera danas.

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG KAFIĆA, KLUBA, UGOSTITELJSIH OBJEKATA I ADAPTACIJE ISTIH

Dizajn lokala

Ovi projekti nastaju u saradnji sa klijentima i proizilaze iz odnosa njihovih mogućnosti i želja sa umećem arhitekte da iste materijalizuje u formu koja će i ako klijent ima skromne finansijske i/ili neke druge mogućnosti da izgleda efektno i smisleno kao i kada su u pitanju projekti čiji su investitori spremni da ulože veliku količinu sredstava

NOVA USLUGA U NAŠEM STUDIJU

ŠTAMPA NA CANVAS PLATNU

Uz našu pomoć izaberite prelepu dekoraciju za svoj enterijer. Na slikarskom platnu ćemo za Vas odštampati fotografije ili drugi grafički materijal bilo kog formata i uramiti na blind ramove.

Štampa velikih formata i na svim ostalim vrstama papira

Besplatna dostava za odredjene količine 24/7

Projekti enterijera za poslovne prostore, modne, foto studje… Kao inspiraciju sa sobom nose svoju funkciju – namenu u osnovi. Svaki detalj enterijera namenskih prostora diktira formu i finalni izgled svakog od njih. Pažljivim izborom materijala kreirane forme i funkcije svakog od njih dajemo na značaju finalnom kvalitetu – izgledu čitavog rostora kao takvog.

Dizajn i 3D kupatila

Budite sigurni da znate kako će vaše ideje izgledati pre nego što se projekat izvede!

Projekti enterijera za kupatila mogu biti u potpunosti naša kreacija ili samo 3d prezentacija vaših ideja kojićemo na obostrano zadovoljstvo razraditi do sitnih detalja i postići rezultat sa kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni a posle i maksimalno uživati u izvedenom prostoru.

Naši dragi saradnici kod kojih možete naručiti sve za vaše kupatilo!
h2o

ADAPTACIJE – UREĐENJE ENTERIJERA VAŠEG STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA KAO I ADAPTACIJE ISTIH

Kao i u celokupnom arhitektonskom delu, tako i u njegovim pojedinačnim celinama – kao što je enterijer svaki element mora da proizilazi iz konteksta o kom se radi i u isto vreme da taj kontekst čini onakvim kakav jeste. Drugim rečima elementi arhitektonsgog prostora moraju da se prožimaju jedni kroz druge odnosno kroz nivoe arhitektonskog prostora – da naglašavaju pojedine celine a da skladne celine budu elementi sveukupne forme objekta..

Dipl.Ing.Arh. –  Master DAČIĆ BORIS

dizajn kuhinja

Dizajn i različite tehnike prezentacija originalnog dizajna kuhinjskih elemenata, detalja ili čitave celine. Isti prostor sa različitim kombinacijama boja, materijala, dispozicija elemenata kako bi sagledali sva dobra rešenja i ideje i odlučili se da od svake dobre ideje stvorimo jednu – najbolju za vas u kojoj će sve savršeno funkcionisati i izgledati i u kojoj ćete zaista uživati.

Naši saradnici IBR Servis