INTERIORS

INTERIORS

Let our designers create the perfect interior for your home
or business. Schedule a design consultation today.

Dizajn lokala

OVI PROJEKTI NASTAJU U SARADNJI SA KLIJENTIMA I PROIZILAZE IZ ODNOSA NJIHOVIH MOGUĆNOSTI I ŽELJA SA UMEĆEM ARHITEKTE DA ISTE MATERIJALIZUJE U FORMU KOJA ĆE I AKO KLIJENT IMA SKROMNE FINANSIJSKE I/ILI NEKE DRUGE MOGUĆNOSTI DA IZGLEDA EFEKTNO I SMISLENO KAO I KADA SU U PITANJU PROJEKTI ČIJI SU INVESTITORI SPREMNI DA ULOŽE VELIKU KOLIČINU SREDSTAVA

Dizajn kancelarije

PROJEKTI ENTERIJERA ZA POSLOVNE PROSTORE, MODNE, FOTO STUDJE… KAO INSPIRACIJU SA SOBOM NOSE SVOJU FUNKCIJU – NAMENU U OSNOVI. SVAKI DETALJ ENTERIJERA NAMENSKIH PROSTORA DIKTIRA FORMU I FINALNI IZGLED SVAKOG OD NJIH. PAŽLJIVIM IZBOROM MATERIJALA KREIRANE FORME I FUNKCIJE SVAKOG OD NJIH DAJEMO NA ZNAČAJU FINALNOM KVALITETU – IZGLEDU ČITAVOG ROSTORA KAO TAKVOG.

BUDITE SIGURNI DA ZNATE KAKO ĆE VAŠE IDEJE IZGLEDATI PRE NEGO ŠTO SE PROJEKAT IZVEDE!

PROJEKTI ENTERIJERA ZA KUPATILA MOGU BITI U POTPUNOSTI NAŠA KREACIJA ILI SAMO 3D PREZENTACIJA VAŠIH IDEJA KOJIĆEMO NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO RAZRADITI DO SITNIH DETALJA I POSTIĆI REZULTAT SA KOJIM ĆETE U POTPUNOSTI BITI ZADOVOLJNI A POSLE I MAKSIMALNO UŽIVATI U IZVEDENOM PROSTORU.

Naši dragi saradnici kod kojih možete naručiti sve za vaše kupatilo!
h2o

[cq_vc_cqcarousel][cq_vc_cqcarousel images=”2926,2927″ slidestoshow=”1″ thumbwidth1=” 445″ thumbheight1=”629″ dots=”no” autoplay=”yes” containerwidth=” ” containermaxwidth=”500″]

KAO I U CELOKUPNOM ARHITEKTONSKOM DELU, TAKO I U NJEGOVIM POJEDINAČNIM CELINAMA – KAO ŠTO JE ENTERIJER SVAKI ELEMENT MORA DA PROIZILAZI IZ KONTEKSTA O KOM SE RADI I U ISTO VREME DA TAJ KONTEKST ČINI ONAKVIM KAKAV JESTE. DRUGIM REČIMA ELEMENTI ARHITEKTONSGOG PROSTORA MORAJU DA SE PROŽIMAJU JEDNI KROZ DRUGE ODNOSNO KROZ NIVOE ARHITEKTONSKOG PROSTORA – DA NAGLAŠAVAJU POJEDINE CELINE A DA SKLADNE CELINE BUDU ELEMENTI SVEUKUPNE FORME OBJEKTA..

Dipl.Ing.Arh.- Master DAČIĆ BORIS

Scroll to Top