ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

Da budete primećeni i ostanete upamćeni, nudimo vrhunske grafičke usluge

  • PRINTHOUSE D.O.O.
    Jerneja Kopitara 46 A, Novi Sad
  • 060 541 42 90
  • 069 72 60 17
  • printhousens@gmail.com

Usluge grafičkog dizajna, pripreme za štampu, digitalne štampe velikih formata, katovanja, ricovanja, dorade i montaže. Mogućnost štampe i na kanvas platnu. Štampa velikih formata vrhunskog kvaliteta na svim vrstama papira, folija.

Štampa velikih formata i na canvas platnu

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta!

Veoma je popularno štampanje slika, fotografija i drugog grafičkog materijala na CANVASU (slikarskom platnu). Ovako odštampan materijal veoma podseća na prave slike koje su slikane uljnim bojama zbog same teksture platna (CANVAS-a) kao i sposobnosti vernog prikazivanja kontrastnih i živih boja.

Ovako štampano platno postavlja se na blind-ram i lakira, što dodatno pojačava efekat, još više ističe kontrast boja i sprečava opuštanje platna.

Pružamo kompletnu uslugu postavljanja odštampanog materijala na blind ramove, debljine i dimenzije ramova izrađujemo po Vašoj želji.

Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana. Osećaćete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi uživajući u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetničkog dela ili fotografiji.

Odštampana na platnu, fotografija može biti izvanredan poklon u svim prilikama.

Scroll to Top