archipunct logo


Tel: 064 80 32 379

PROFESIONALNA IZRADA SAJTOVA

WEB DIZAJN PRILAGODLJIV SVIM UREĐAJIMA

U koliko ste zainteresovani za izradu novih ili održavanje postojećih internet staranica kotaktirajte nas i zajedno sa Vama, u odnosu na Vaše zahteve ćemo naći najbolje rešenje – na obostrano zadovoljstvo.
Reklamirajte se sa stilom, obavestite svoje saradnike i sve ostale na najbolji način o tome čime se bavite i koliko ste poslovni.
Ne pepravljamo gotove teme, već svaki sajt dizajniramo i programiramo od početka.

Za vas izradjujemo sajtove originalnog dizajna čiji je izgled u isto vreme prilagodljiv svakoj velični ekrana vašeg telefona, računara, tablet uredjaja, laptopa. Naši sajtovi su optimizovani i spremni za SEO optimizaciju - plasiranje sajta po ključnim rečima koje vi izaberete na najbolju mogući poziciju na google pretraživaču. Objedinili smo razna i skustva koja su u direktnoj i posrednoj vezi sa WEB dizajnom: imamo decenijsko iskustvo u grafičkom dizajnu, više decenijska iskustva u programiranju i drugim oblastima dizajna, animacije, sistemskog programiranja i slično. Zbog svega ovoga smo sigurni da možemo udovoljiti svakoj vašoj ideji, ukusu i potrebi.

NA BESPLATNOJ PRIVREMENOJ INTERNET ADRESI KOJU SMO REZERVISALI ZA VAS PRATITE KREIRANJE VAŠEG SAJTA I U TOKU NJEGOVOG RAZVOJA DAJTE SUGESTIJE I PRIMEDBE.

Posle dogovora o tome šta Vaš sajt treba da sadrži i kako želite da izgleda, pristupamo njegovoj izradi. Od tog trenutka pa na dalje na našoj besplatnoj privremenoj internet adresi možete pratiti njegov razvoj davati sugestije, postavljati pitanja i konsultovati se sa nama oko detalja i slično.

ODRŽAVANJE SAJTOVA:

Bavimo se i održavanjem i ažuriranjem već završenih sajtova - kontaktirajte nas kako bi Vaš sajt uvek besprekorno funkcionisao i redovno bio osvežen novim podacima na pravi način.

OSNOVNE STAVKE ODRŽAVANJA:

- delimična ili potpuna izmena postojeceg izgleda i ažuriranje sadržaja bilo koje stranice i detalja vašeg sajta bilo da je u pitanju vidljivi Front End ili programerski Back End razvoj
- ažuriranje plugin-ova i drugog kontesta, čišćenje “keš sadržaja” (optimizacija koja se odražava na brzinu odziva odnosno smanjenje vremena koje je potrebno da bi otvorili sadržaj internet stranice),
- održavanje i kreiranje novih mail naloga
- održavanje i konfigurisanje parametara C-panela na koji je instalirana platforma za vaš sajt.
- grafički dizajn i postavljanje novih slajdova i galerija.
- ažuriranje platforme na kojoj se sajt razvija i optimizacija baze.
- redovan bekap: dnevni, mesečni, godišnji.

IZRADA SAJTOVA

PRIMERI

Naručite našu temu sa detaljnim uputstvima koju ćete sami lako uređivati i menjati po svojim željama, potrebama i stilom.

Dizajnirajte sopstveni sajt modifikujući i razvijajući našu temu (templejt) koju smo uradili za vas iako niste stručnjak iz oblasti programiranja. Uz našu temu dobijate detaljno uputstvo: gde, šta i kako treba da uradite kako bi lako promenili ili dopunili sadržaj i izgled na vašem novom i sajtu počevši od logoa, kreiranja novih stranica, naslova, boja, pozadina, detalja u meniju i podmeniju, galerijama, slajderu.